De groenste wijk van Leiden

KagerzoomDe gemeente Teylingen heeft een enquete online gezet om te peilen welke wensen en ideeën er leven rond het gebied Kagerzoom (golfbaan, Broek-en-Simontjesweiland, Strengen en Tengnagel). Dit gebied is de groene achtertuin van de Merenwijk en kent een rijke geschiedenis.

Eind 2016 wil men een plan gereed hebben voor de ontwikkeling van natuur- en recreatiemogelijkheden in dit gebied. Doelstelling is om het leef- en verblijfsklimaat voor inwoners te versterken en de gemeente aantrekkelijker te maken voor recreanten en toeristen.

Voelt u zich betrokken bij Kagerzoom? Vul dan de enquete in. De enquête bestaat uit 10 vragen en invullen duurt slechts enkele minuten. Invullen is mogelijk tot 22 september 2016, en helpt de wijkvereniging in haar overleg met de Gemeente Teylingen.

Ook Stichting Broek-en-Simontjespolder en Vogelgroep Merenwijk zijn betrokken bij dit traject en zijn in gesprek met de gemeente Teylingen. Lees meer hierover elders op onze website.

Meer informatie hierover van de gemeente Teylingen: https://www.teylingen.nl/Inwoners_en_verenigingen/Meer/Meer_nieuws/Gezocht_ideeen_kagerzoom